Скорочення витрат на доставку снекової продукції через підвищення рівня організації роботи автомобільного транспорту
Zusammenfassung
Тема кваліфікаційної роботи: «Скорочення витрат на доставку снекової продукції через підвищення рівня організації роботи автомобільного транспорту».
Мета дослідження – скорочення витрат на доставку снекової продукції рухомим складом підприємства
Об’єкт дослідження – транспортний процес перевезення снекової продукції автомобільним транспортом.
Предмет дослідження: технологія перевезення снекової продукції автомобільним транспортом.
Методи дослідження: аналітичний метод, графічний метод; порівняння; імітаційне моделювання.
Оригінальність досліджених рішень: розроблена методика моделі обґрунтування раціонального обсягу провізних спроможностей підприємства при мінливому попиті на продукцію з використанням імітаційного моделювання.
У кваліфікаційній роботі проаналізований сучасний стан організації перевізного процесу на підприємстві, проведені маркетингові дослідження ринку перевезень, обраний критерій ефективності роботи автомобілів на розвізних маршрутах; визначений середньодобовий обсяг замовлення снекової продукції; виявлений характер залежності між обсягом перевезення і часом оберту розвізного маршруту; обґрунтовані провізні спроможності підприємства при мінливому попиті на продукцію; розглянута доцільність використання двохешелонної систему доставки продукції; доведена економічна доцільність запропонованих заходів.