Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБакуленко, Катерина
dc.date.accessioned2023-01-19T12:50:57Z
dc.date.available2023-01-19T12:50:57Z
dc.date.issued2022-06-10
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162077
dc.descriptionПояснювальна записка: 100 с., 50 рис., 14 табл., 2 додатків, 38 джерел. У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості маркетингу соціальних мереж підприємствамна рику послуг. Проведений аналіз стану ринку громадського харчування. Проаналізоване зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства. Проведене дослідження маркетингових комунікацій у соціальних мережах підприємства, та порівняльний аналіз соціальних мереж закладів конкурентів. Розроблені рекомендації та створено контент-план. Об’єкт розроблення: є процес маркетингового просування закладу громадського харчування у соціальних мережах. Мета кваліфікаційної роботи: є дослідження маркетингу у соціальних мережах ресторану «Сушия» і її конкурентів. Положення, що захищаються: формування власного іміджу підприємства у соціальних мережах, особливості створення гармонійного візуалу і методів органічного просування, що дозволить якісніше впливати на споживача, збільшити рівень комунікації та задоволеність клієнтів. Кваліфікаційна робота має прямий зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового ціноутворення, науковими студентськими роботами з маркетингу. Робота має застосування у сфері маркетингу соціальних мереж на ринку послуг. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у просуванні компаній через методи просування у соціальних мережах, що сприяє збільшенню аудиторії і підвищення її лояльності до бренду, відповідно збільшення клієнтів і обсягів продажу. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення візуальної стратегії підприємства шляхом розроблення і підтримання нового контен-плану та рекомендацій стосовно пропрацювання негативних моментів з кліжнтами, підвищенню взаємодії з ними та вдосконалення власної унікальної торгової пропозиції. У роботі використано такі методи досліджeнь: анкeтування, якісний мeтод, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS-аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, методика SMАRT, багатокутник конкурентоспроможності, піраміда Маслоу, формаування циклу звички.uk_UA
dc.description.abstractПояснювальна записка: 100 с., 50 рис., 14 табл., 2 додатків, 38 джерел. У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості маркетингу соціальних мереж підприємствамна рику послуг. Проведений аналіз стану ринку громадського харчування. Проаналізоване зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства. Проведене дослідження маркетингових комунікацій у соціальних мережах підприємства, та порівняльний аналіз соціальних мереж закладів конкурентів. Розроблені рекомендації та створено контент-план. Об’єкт розроблення: є процес маркетингового просування закладу громадського харчування у соціальних мережах. Мета кваліфікаційної роботи: є дослідження маркетингу у соціальних мережах ресторану «Сушия» і її конкурентів. Положення, що захищаються: формування власного іміджу підприємства у соціальних мережах, особливості створення гармонійного візуалу і методів органічного просування, що дозволить якісніше впливати на споживача, збільшити рівень комунікації та задоволеність клієнтів. Кваліфікаційна робота має прямий зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового ціноутворення, науковими студентськими роботами з маркетингу. Робота має застосування у сфері маркетингу соціальних мереж на ринку послуг. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у просуванні компаній через методи просування у соціальних мережах, що сприяє збільшенню аудиторії і підвищення її лояльності до бренду, відповідно збільшення клієнтів і обсягів продажу. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення візуальної стратегії підприємства шляхом розроблення і підтримання нового контен-плану та рекомендацій стосовно пропрацювання негативних моментів з кліжнтами, підвищенню взаємодії з ними та вдосконалення власної унікальної торгової пропозиції. У роботі використано такі методи досліджeнь: анкeтування, якісний мeтод, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS-аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, методика SMАRT, багатокутник конкурентоспроможності, піраміда Маслоу, формаування циклу звички.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКОНВЕРСІЯ, КОНТЕНТ-ПЛАН, ЛІДОГЕНЕРАЦІЯ, МАРКЕТИНГОВА КОМУНІКАЦІЙНА ПОЛІТИКА, МАРКЕТИНГОВЕ ПРОСУВАННЯ, МАРКЕТИНГ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ, ТАРГЕТuk_UA
dc.titleМаркетингове дослідження особливостей просування компанії у соціальних мережахuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу