Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКачанова, Софія Валеріївна
dc.date.accessioned2023-02-15T19:32:06Z
dc.date.available2023-02-15T19:32:06Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.citationКачанова С.В. Формування кадрової стратегії виробничого підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП») / С.В. Качанова. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162211
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясувано теоретичні аспекти управління якістю продукції як вирішального фактору забезпечення конкурентоспроможності підприємства; визначено особливості технологічних інновацій в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості; розглянуто контролінг якості продукції як вагомої складової конкурентоспроможності підприємства; надано характеристику діяльності підприємства; зроблено аналіз асортименту, що виробляється підприємством; оцінено вплив факторів зовнішнього конкурентного середовища на діяльність підприємства; оцінено конкурентоспроможність продукції ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; досліджено особливості формування асортименту за допомогою ABC-XYZ-аналізу з метою виявлення напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємства; впроваджено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» та оцінювання їх ефективностіuk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясувано теоретичні аспекти управління якістю продукції як вирішального фактору забезпечення конкурентоспроможності підприємства; визначено особливості технологічних інновацій в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості; розглянуто контролінг якості продукції як вагомої складової конкурентоспроможності підприємства; надано характеристику діяльності підприємства; зроблено аналіз асортименту, що виробляється підприємством; оцінено вплив факторів зовнішнього конкурентного середовища на діяльність підприємства; оцінено конкурентоспроможність продукції ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; досліджено особливості формування асортименту за допомогою ABC-XYZ-аналізу з метою виявлення напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємства; впроваджено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» та оцінювання їх ефективностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНТРОЛІНГ, ЯКІСТЬ, ЗОВНІШНЄ СЕРЕДОВИЩЕuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»)uk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the competitiveness of the confectionery manufacturer (based on the materials of Private JSC "Confectionery factory "AVK" Dnipro")uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу