Показати скорочений опис матеріалу
Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів
dc.contributor.author | Савостенко, Тетяна | |
dc.date.accessioned | 2023-04-17T10:08:31Z | |
dc.date.available | 2023-04-17T10:08:31Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Савостенко Т. Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів / Тетяна Савостенко // Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : матеріали ХІХ наук.-практ. конф. 16 червня 2022 р., м. Дніпро / за заг. ред. Л. Л. Прокопенка. – Дніпро : НТУ ДП, 2022. – С. 29-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163081 | |
dc.description.abstract | Безпека харчових продуктів і продовольчої сировини є однією з вирішальних складових економічної та формування продовольчої безпеки держави й визначається спроможністю країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства на загальновизнаних у світі засадах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | європейський досвід | uk_UA |
dc.subject | система державного контролю | uk_UA |
dc.subject | безпечність харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | продовольча сировина | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.title | Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 061.1 | uk_UA |