Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСавостенко, Тетяна
dc.date.accessioned2023-04-17T10:08:31Z
dc.date.available2023-04-17T10:08:31Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationСавостенко Т. Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів / Тетяна Савостенко // Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : матеріали ХІХ наук.-практ. конф. 16 червня 2022 р., м. Дніпро / за заг. ред. Л. Л. Прокопенка. – Дніпро : НТУ ДП, 2022. – С. 29-31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163081
dc.description.abstractБезпека харчових продуктів і продовольчої сировини є однією з вирішальних складових економічної та формування продовольчої безпеки держави й визначається спроможністю країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства на загальновизнаних у світі засадах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectєвропейський досвідuk_UA
dc.subjectсистема державного контролюuk_UA
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UA
dc.subjectпродовольча сировинаuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.titleЄвропейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk061.1uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу