Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЛяшкевич, Анастасія Михайлівна
dc.contributor.authorГорпинич, О. В.
dc.date.accessioned2023-06-21T11:43:24Z
dc.date.available2023-06-21T11:43:24Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationЛяшкевич А. М. Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування /Ляшкевич Анастасія Михайлівна, Горпинич О. В. // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 460-462.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163676
dc.description.abstractУ світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectуправління підприємствомuk_UA
dc.subjectуправлінське рішенняuk_UA
dc.subjectзаклад громадського харчуванняuk_UA
dc.titleУправління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу