Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСоловей, Інна Сергіївна
dc.contributor.authorЮденко, Вікторія Валеріївна
dc.date.accessioned2023-06-22T07:50:27Z
dc.date.available2023-06-22T07:50:27Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationСоловей І. С. Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства / Інна Сергіївна Соловей, Вікторія Валеріївна Юденко // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 482-484.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163695
dc.description.abstractПроблема підвищення конкурентоспроможності є вирішальною при забезпеченні виживання та прибутковості підприємства в ринкових умовах господарювання. Найперспективнішим шляхом підвищення якості продукції та забезпечення належного рівня конкурентоспроможності є управління ними. Управління якістю та конкурентоспроможністю є одним із найважливіших напрямків загального управління підприємством, яке визначає політику, цілі та відповідальність у цих сферах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk_UA
dc.subjectконкурентноздатность продукціїuk_UA
dc.subjectуправління підприємствомuk_UA
dc.titleТеоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу