Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЧумак, Владислав Іванович
dc.date.accessioned2023-09-26T07:50:22Z
dc.date.available2023-09-26T07:50:22Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164774
dc.description.abstractУ роботі визначаються основні відомості про підприємство. Досліджено інформаційну систему, обстежено фізичне середовище, середовище покупців, середовище співробітників, Проаналізовано метод обробки інформації, сукупність методів захисту інформації. Структуровано внутрішню інформацію підприємства, знайдено основні вразливості, їх причини, створено модель порушника. Створено головні методи запобігання нанесення шкоди підприємству та інформації підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ, ІНФОРМАЦІЙНИЙ АКТИВ, ВРАЗЛИВОСТІ, ПРОФІЛЬ ЗАХИЩЕННОСТІ ІНФОРМАЦІЇuk_UA
dc.titleПолітика безпеки інформації інформаційно-комунікаційної системи закладу ресторанного господарства «KFC»uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу