Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКраселюк, Софія Сергіївна
dc.date.accessioned2023-10-11T19:16:56Z
dc.date.available2023-10-11T19:16:56Z
dc.date.issued2023-06
dc.identifier.citationКраселюк С.С. Формування асортиментної політики підприємства (за матеріалами ТОВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЮВІЛЕЙНИЙ») / С.С. Краселюк – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165102
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес формування асортиментної політики підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування асортиментної політики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості управління товарним асортиментом підприємства; досліджено управління асортиментною політикою підприємства; оцінено напрями вдосконалення асортиментної політики за рахунок формування стратегії та тактики управління; здійснено аналіз сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України; визначено загальну характеристику підприємства ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; проаналізовано асортимент підприємства; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; продемонстровано застосування сучасної методики розроблення стратегічного набору товарів; сформовано асортиментну політику ТОВ МК «Ювілейний».uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес формування асортиментної політики підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування асортиментної політики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості управління товарним асортиментом підприємства; досліджено управління асортиментною політикою підприємства; оцінено напрями вдосконалення асортиментної політики за рахунок формування стратегії та тактики управління; здійснено аналіз сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України; визначено загальну характеристику підприємства ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; проаналізовано асортимент підприємства; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; продемонстровано застосування сучасної методики розроблення стратегічного набору товарів; сформовано асортиментну політику ТОВ МК «Ювілейний».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectАСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, СТРАТЕГІЯ, ТАКТИКА УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМuk_UA
dc.titleФормування асортиментної політики підприємства (за матеріалами ТОВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЮВІЛЕЙНИЙ»)uk_UA
dc.title.alternativeFormation of the assortment policy of the company (based on the materials of LLC MEAT-PACKING PLANT “YUVILEYNY”)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу