ListarСекція 2. Інноваційні підходи у сфері готельно-ресторанної справи por tema
Mostrando ítems 1-30 de 30
Materia |
---|
безконтактне обслуговування [1] |
бізнес-клімат [1] |
віртуальна реальність [1] |
віртуальний тур [1] |
готельний бізнес [5] |
готельно-ресторанна галузь [1] |
готельно-ресторанний бізнес [4] |
диверсифікація [1] |
доповнена реальність [1] |
екологізація виробництва [1] |
екологічні проблеми [1] |
економічна стійкість [1] |
конкурентоспроможність [1] |
корпоративний сектор [1] |
логістичне обслуговування [1] |
маркетинг [1] |
ресторанний бізнес [5] |
робототехніка [1] |
санаторно-курортний комплекс [1] |
сегментація ринку [1] |
сталий розвиток [2] |
сталість [1] |
туризм [2] |
туристичне підприємство [1] |
управління розвитком персоналу [1] |
штучний інтелект [1] |
імідж компанії [1] |
індустрія гостинності [4] |
інновація [8] |
інтернет-технологія [1] |