Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorГришина, Уляна
dc.contributor.authorГерасименко, Т. В.
dc.date.accessioned2023-11-22T09:21:38Z
dc.date.available2023-11-22T09:21:38Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationГришина У. Впровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіху / Гришина Уляна, Герасименко Т. В. // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 73-74.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165237
dc.description.abstractВпровадження інноваційних підходів до готельно-ресторанної діяльності може сприяти покращенню обслуговування клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та збільшенню конкурентоспроможності. Готельно-ресторанна галузь завжди була відомою своєю конкурентністю та прагненням до вдосконалення обслуговування гостей. Однак у сучасному цифровому і технологічному віці, впровадження інноваційних підходів стає необхідністю для готелів і ресторанів, щоб забезпечити якість обслуговування, залучити нових клієнтів та зберегти лояльність старих.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна галузьuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.titleВпровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіхуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem