Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБуйнова, Олена
dc.date.accessioned2023-12-10T15:38:24Z
dc.date.available2023-12-10T15:38:24Z
dc.date.issued2023-06-09
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165400
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі досліджено особливості формування маркетингової стратегії підприємства на ринку послуг. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовища підприємства. Проведено дослідження поведінки споживачів на ринку послуг з метою покращення маркетингової стратегії підприємства. Об’єкт розроблення: маркетингова діяльність підприємства на ринку послуг. Мета кваліфікаційної роботи: розробка маркетингової стратегії для підприємства на ринку послуг та інструментів її реалізації. Положення, що захищаються: особливості споживчої поведінки на ринку послуг громадського харчування обумовлюють маркетингову стратегію підприємства. Інформація щодо впровадження (за наявності): Результати роботи впроваджені в маркетингову діяльність «ФОП Яворський» кав’ярня «The Atelier» при розробці маркетингової стратегії Кваліфікаційна робота має тісний зв`язок з курсовими проєктами з маркетингових досліджень та маркетингового стратегічного планування. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у розумінні доцільності впроваджених рекомендацій щодо досягнення підприємством своїх маркетингових цілей та впливу на суспільство і економіку в цілому. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: основними рекомендаціями щодо вдосконалення маркетингової стратегії підприємства є фокусування на тому, щоб отримати більше від існуючого продукту на існуючому ринку. Основними інструментами реалізації стратегії проникнення є розвиток та вдосконалення інструментів маркетингових комунікацій: знижки, акції, бонусні програми, власна програма лояльності, а також управління взаємовідносинами з клієнтами. У роботі використано такі методи досліджeнь: аналіз економічних показників; статистичні методи (для проведення аналітичних оцінок результатів маркетингового дослідження); метод ситуаційного аналізу (при розробці підходів до визначення поведінки споживачів); методи аналізу чинників маркетингового середовища (для PEST-, IFAS-, EFAS-аналізів); маркетингові польові дослідження (для опитування споживачів).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, КАВ’ЯРНІ ТРЕТЬОЇ ХВИЛІ, СПОЖИВЧА ПОВЕДІНКА, МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ, МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇuk_UA
dc.titleМаркетингова стратегія підприємства на ринку послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу