Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЗуб, Олександра
dc.date.accessioned2023-12-11T19:21:34Z
dc.date.available2023-12-11T19:21:34Z
dc.date.issued2023-06-09
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165411
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі досліджено особливості організації та проведення івентів на підприємстві. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовища компанії. Проведено дослідження та виявлено ключові цілі відвідування івентів, важливі фактори впливу та інші вподобання. Об’єкт дослідження: процес забезпечення івент-маркетингу на підприємстві. Мета кваліфікаційної роботи – розкриття потенціалу івент-маркетингу в створенні позитивного сприйняття бренду та залученні цільової аудиторії, а також аналіз факторів, що впливають на успішну реалізацію івент-заходів. Інформація щодо впровадження (за наявності): результати роботи апробовані на міжнародній студентській конференціях та впроваджені в маркетингову діяльність ТОВ «МОВА і КО». Кваліфікаційна робота має тісний зв’язок з передатестаційною практикою. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: основними рекомендаціями щодо розвитку підприємства є вдосконалення організації та проведення івентів у ТОВ «МОВА і КО». В роботі використані наступні дослідницькі методи: методи портфельного аналізу (АВС-XYZ-аналіз); метод експертних оцінок (при оцінці факторів маркетингового середовища); методи маркетингових досліджень: опитування; методи маркетингового аналізу (IFAS-аналіз при оцінці факторів внутрішнього середовища підприємства; EFAS-аналіз при оцінці факторів зовнішнього середовища підприємства; SWOT-аналіз при обґрунтуванні маркетингового напряму розвитку підприємства).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectІВЕНТ-МАРКЕТИНГ, ЛОЯЛЬНІСТЬ, РИНОК ПИВА, ІВЕНТИ, КРАФТОВЕ ПИВОuk_UA
dc.titleІвент-маркетинг як інструмент просування бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу