Системний аналіз підприємства в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності
Date Issued
2024-07
Author(s)
Родіонов, Віталій
Abstract
Мета робота – підвищення ефективності роботи підприємства в сфері громадського харчування за рахунок розробки практичних рекомендацій щодо прийняття управлінських рішень.
Методи дослідження: методи синтезу, логічного узагальнення, критичного аналізу та порівняння, системного підходу, метод аналізу ієрархій, методи та критерії прийняття рішень в умовах невизначеності.
Практична цінність роботи полягає у розробці рекомендацій для підвищення ефективності роботи підприємств в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності.
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Бак124_РодіоновВіталій(2024).pdf
Size
1.1 MB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):f79133407c73b0a249b40488426e1930