Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Кваліфікаційні роботи
  3. Факультет інформаційних технологій
  4. Кафедра системного аналізу та управління
  5. Бакалаври
  6. 2023-2024 навчальний рік
  7. Системний аналіз підприємства в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності
 
  • Details

Системний аналіз підприємства в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності

Date Issued
2024-07
Author(s)
Родіонов, Віталій 
Abstract
Мета робота – підвищення ефективності роботи підприємства в сфері громадського харчування за рахунок розробки практичних рекомендацій щодо прийняття управлінських рішень.
Методи дослідження: методи синтезу, логічного узагальнення, критичного аналізу та порівняння, системного підходу, метод аналізу ієрархій, методи та критерії прийняття рішень в умовах невизначеності.
Практична цінність роботи полягає у розробці рекомендацій для підвищення ефективності роботи підприємств в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності.
Subjects

Системний аналіз

підприємство

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Бак124_РодіоновВіталій(2024).pdf

Size

1.1 MB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):f79133407c73b0a249b40488426e1930

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify