Обгрунтування ефективності рішень у сфері управління товарним асортиментом підприємства (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «Лагода»)
Zusammenfassung
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2024.
Об’єктом розроблення виступає виробничо-збутова діяльність підприємства.
Мета роботи – дослідити теоретичні та методичні основи управління товарним асортиментом та розробити заходи щодо підвищення ефективності діяльності підприємства за рахунок його перегляду.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розкрито сутність асортименту та асортиментної політики; розглянуто методи формування асортименту та визначено їх особливості; проаналізовано техніко-економічні показники діяльності ПрАТ «Кондитерська фабрика «Лагода»; проаналізовано в динаміці стан та ефективність використання основних засобів, матеріальних ресурсів та запасів, персоналу; надано рекомендації щодо розширення асортименту продукції та визначено їх ефективність.