Управління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»)
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022.
Об’єктом розроблення виступає управління рентабельністю продукції підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління рентабельністю продукції підприємства
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління рентабельністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтовано рішення у сфері управління рентабельністю продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика».