Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9»)
Zusammenfassung
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022.
Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9».
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9».
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність.