Підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ТОВ «Молочна компанія «Галичина»)
Resumen
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022.
Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможності підприємства.
Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства і розробити заходи щодо його підвищення.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні і методичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; виконано галузевий аналіз ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності продукції; виконано оцінку конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення потенціалу конкурентоспроможності досліджуваного підприємства; надано рекомендації щодо розширення ринків збуту та обґрунтовано їх ефективність