Впровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіху
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/123456789/165237/%d0%97%d0%b1%d1%96%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%ba%20%d0%86%20%d0%92%d1%81%d0%b5%d1%83%d0%ba%d1%80.%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%86%d1%96%d1%97-73-74.pdf.jpg?sequence=4&isAllowed=y)
Mostra/ Apri
Data
2023Autore
Гришина, Уляна
Герасименко, Т. В.
Metadata
Mostra tutti i dati dell'itemAbstract
Впровадження інноваційних підходів до готельно-ресторанної діяльності може сприяти покращенню обслуговування клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та збільшенню
конкурентоспроможності. Готельно-ресторанна галузь завжди була відомою своєю конкурентністю та прагненням до вдосконалення обслуговування гостей. Однак у сучасному цифровому і технологічному віці, впровадження інноваційних підходів стає необхідністю для готелів і ресторанів, щоб забезпечити якість обслуговування, залучити нових клієнтів та зберегти лояльність старих.