Search
Now showing items 1-5 of 5
Управління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботи
(2023)
Ресторанний бізнес в Україні не дивлячись на умови повномасштабної війни адаптується до нових реалій функціонування, що проявляється впровадженні змінювальних технологій, трендів, нових вимог споживачів та підвищенням ...
Особливості функціонування індустрії гостинності в Україні під час війни
(2023)
До війни Україна відставала у розвитку підприємств готельної індустрії порівняно з країнами сусідами, що ще більше поглибилось під час повномасштабної війни. Тому Україна ризикує cтaти нe кoнкуpeнтнocпpoмoжнoю в ...
Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств
(2023)
У сучасних умовах, що характеризуються стрімким розвитком цифрових технологій,
невизначеністю економічної та політичної обстановки, а також загальною нестабільністю
епідеміологічної ситуації, набирає ...
Стратегічні цілі розвитку Маріуполя як туристичного центру в післявоєнний період
(2023)
Стратегія розвитку – це концептуальний документ, що містить бачення майбутнього, напрями розвитку та цільовий блок з низки стратегічних та оперативних цілей. Основною метою стратегічного розвитку міста має стати ...
Проблеми управління пішим туризмом Закарпатського регіону України в ХХІ столітті
(2023)
Карпати були одним із найпопулярніших місць відпочинку в серпні ще до війни. Люди приїжджали з усіх куточків країни, щоб врятуватися від спеки міст приємною прохолодою гір.
У зв'язку з тим, що морські курорти України ...