Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/146455
Назва: Методичні рекомендації з дисципліни „Методика викладання перекладу у вищій школі” для студентів інституту заочно-дистанційної освіти освітньо-кваліфікаційний рівень „Магістр”
Автори: Нестерова, О. Ю.
Ключові слова: лінгводидактика;викладання іноземних мов у ВНЗ
Дата публікації: 2015
Видавництво: ДВНЗ "НГУ"
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з дисципліни „Методика викладання перекладу у вищій школі” для студентів спеціальності «Переклад» / Упоряд.: О.Ю.Нестерова – Дніпропетровськ : Державний ВНЗ «Національний гірничий університет», 2014. - 12с.
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення курсу «Методика викладання перекладу у вищій школі»: сформувати у студентів наукові уявлення про теоретичні аспекти методики підготовки майбутніх перекладачів до роботи викладачами у вищих навчальних закладах, які здійснюють підготовку за спеціальністю “Переклад”. Курс спрямовано на ознайомлення з основними особливостями систематичного викладу головних принципів навчання перекладу як майбутнього фаху.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/146455
Розташовується у зібраннях:Кафедра перекладу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
заочники Викл перекл Нестерова.pdfМетодичні вказівки147,51 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.