Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/147014
Назва: Механіка ґрунтів, основи і фундаменти. Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни та курсового проекту "Розрахунок та проектування окремого фундаменту будівлі на штучній ґрунтовій основі"
Автори: Шашенко, О. М.
Шаповал, В. Г.
Солодянкін, О. В.
Хозяйкіна, Н. В.
Халимендик, О. В.
Тітякова, К. С.
Ключові слова: механіка ґрунтів;основи і фундаменти;методичні рекомендації
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Механіка ґрунтів, основи і фундаменти. Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни та курсового проекту "Розрахунок та проектування окремого фундаменту будівлі на штучній ґрунтовій основі" для студентів спеціальностей 192 Будівництво та цивільна інженерія і 184 Гірництво / О.М. Шашенко, В.Г. Шаповал, О.В. Солодянкін, Н.В. Хозяйкіна, О.В. Халимендик, К.С. Тітякова. - Д.: Національний гірничий університет, 2016. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до виконання практичних завдань та курсового проекту з дисципліни "Механіка ґрунтів, основи і фундаменти" для студентів напрямків підготовки 6.060101 Будівництво та 6.050301 Гірництво. Розглянуто порядок проектування фундаменту будівлі мілкого закладання на природній ґрунтовій основі. Методичні рекомендації передбачають виконання курсового проекту «Розрахунок та проектування окремого фундаменту будівлі на природній ґрунтовій основі» як із викладачем, так і під час самостійної роботи. Можна використовувати також у дипломному проектуванні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/147014
Розташовується у зібраннях:Кафедра будівництва, геотехніки і геомеханіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mekhanika gruntov, osnovaniya i fundamenty.pdfМетодичні рекомендації2,06 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.