Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/147321
Назва: Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення
Автори: Підплетько, А. О.
Ключові слова: конкурентоспособность предприятия;конкурентоспроможність підприємства;экономика пищевой промышленности;економіка харчової промисловості
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Підплетько А. О. Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення // Економіка підприємства : проблеми та перспективи розвитку : матеріали 2-ої всеукраїнської наук.-практ. конф. студ., асп. та молодих учених, 25 грудня 2013 р., м. Дніпропетровськ. - Дніпропетровськ, 2014. – С. 50-52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/147321
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІІ всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. та молодих учен., 25 груд. 2013 р., м. Дніпропетровськ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
50-52..pdf204,36 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.