Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/148151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмцев, В. І.
dc.contributor.authorЄмцева, І. В.
dc.date.accessioned2017-01-23T09:18:35Z
dc.date.available2017-01-23T09:18:35Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationЄмцев В.І. Інноваційні стратегії розвитку конкурентоспроможності підприємств цукробурякового підкомплексу / В.І.Ємцев, І.В.Ємцева // Реформування економіки України: ефективне виробництво, конкурентні регіони, макроекономічна рівновага. - 2014. - С. 75-79ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/148151
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectінноваційна стратегіяru_RU
dc.subjectинновационная стратегияru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectцукробурякове виробництвоru_RU
dc.subjectсвеклосахарное производствоru_RU
dc.titleІнноваційні стратегії розвитку конкурентоспроможності підприємств цукробурякового підкомплексуru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.bbkУ59(4Укр)ru_RU
Розташовується у зібраннях:Реформування економіки України: ефективне виробництво, конкурентні регіони, макроекономічна рівновага

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
75-79.pdf254,7 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.