Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/148580
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдношевна, О. О.-
dc.date.accessioned2017-03-16T09:49:15Z-
dc.date.available2017-03-16T09:49:15Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОдношевна О. О. Особливості розвитку та виробництва плодово-ягідної продукції // Сталий розвиток підприємств, регіонів, країн : міжнародна наук. конф., 5-7 листопада 2012 р. : матеріали. - Дніпропетровськ, 2012. - Т. 1. – С. 47-49.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/148580-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectсельское хозяйствоru_RU
dc.subjectсільське господарствоru_RU
dc.subjectсадоводствоru_RU
dc.subjectсадівництвоru_RU
dc.subjectплодово-ягодная культураru_RU
dc.subjectплодово-ягідна культураru_RU
dc.titleОсобливості розвитку та виробництва плодово-ягідної продукціїru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.bbkУ532ru_RU
Розташовується у зібраннях:Сталий розвиток підприємств, регіонів, країн : матеріали міжнар. наук. конф., 5 – 7 листоп. 2012 р., м. Дніпропетровськ. Ч. I

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47-49.pdf266,37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.