Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150313
Назва: Метод експертного оцінювання знань при нечіткій інформації
Інші назви: Method of knowledge in fuzzy information
Автори: Паламарчук, О. М.
Педоряка, М. В.
Балака, М. М.
Ключові слова: знання;експертне оцінювання;метод;модель;нечітка інформація;контроль;тестування;база даних;knowledge;expert estimation;method;model;fuzzy information;control;testing;database
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Паламарчук О. М. Метод експертного оцінювання знань при нечіткій інформації / О. М. Паламарчук, М. В. Педоряка, М. М. Балака // Развитие информационно-ресурсного обеспечения образования и науки в горно-металлургической отрасли и на транспорте 2014: сборник научных трудов международной конференции, 27-28 сентября 2014г. - Днепропетровск, 2014. – С. 376-384.
Короткий огляд (реферат): В роботі наведено багатокритеріальний метод експертного оцінювання знань студентів в умовах нечіткої інформації, який дозволяє знизити суб’єктивізм викладачів, отримати максимально достовірну інформацію про рівень знань студентів та оцінити їх із врахуванням різних способів навчання, автоматизувавши даний процес.
The paper presents a multicriterion method of knowledge expert estimation of students in fuzzy information. It allows to reduce the subjectivity of teachers, to get the most reliable information about the level of students knowledge and estimate them based on different training methods, automating this process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150313
Розташовується у зібраннях:«Развитие информационно-ресурсного обеспечения образования и науки в горно-металлургической отрасли и на транспорте 2014, г. Днепропетровск, 27-28 сентября : сб. науч. тр. междунар. конф.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
376-384.pdf749,98 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.