Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150554
Назва: Духовно-моральне здоров`я як фактор формування соціокультурної безпеки майбутніх учителів
Автори: Іглідан, С. В.
Ключові слова: духовно-моральне здоров`я;духовно-моральное здоровье;соціокультурна безпека;социокультурная безопасность;майбутній учитель;будущий учитель
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Іглідан С. В. Духовно-моральне здоров`я як фактор формування соціокультурної безпеки майбутніх учителів / С. В. Іглідан // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 41- 44.
Короткий огляд (реферат): Соціокультурна безпека майбутніх учителів складає систему умов, яка забезпечує збереження і захищеність життєво-важливих параметрів (перш за все культурного, етичного та інтелектуального характеру), в межах історичного розвитку. Вихід за ці рамки, норми, призведе до розпаду держави, нації, як цілісної системи у зв'язку руйнування його духовно-моральних основаній. Даний феномен являється одним з головних у системі понять теорії соціології, та складає основну складову категорії національної безпеки держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150554
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
41-44.pdf206,25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.