Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150603
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрокопенко, Л. І.
dc.contributor.authorДехтярьова, О. О.
dc.contributor.authorДегтяр, В. А.
dc.contributor.authorЯрема, І. А.
dc.date.accessioned2017-11-22T07:13:58Z
dc.date.available2017-11-22T07:13:58Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationОсобливості режиму харчування студентської молоді / Л.І. Прокопенко, О.О. Дехтярьова, В.А. Дегтяр, І.А. Ярема // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 58-60.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150603
dc.description.abstractЗгідно із сучасними уявленнями, саме харчування визначає тривалість і якість життя людини, створює умови для оптимального фізичного та розумового розвитку, підтримує високу працездатність, підвищує можливості організму протистояти впливу несприятливих факторів. На думку більшості фахівців, порушення режиму харчування, дефіцит в раціоні харчування необхідних макро- і мікроелементів стали одним з провідних факторів ризику збереження здоров’я та порушення діяльності адаптаційно- регуляційних систем організмуru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectстудентська молодьru_RU
dc.subjectстуденческая молодежьru_RU
dc.subjectрежим харчуванняru_RU
dc.subjectрежим питанияru_RU
dc.titleОсобливості режиму харчування студентської молодіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
58-60.pdf196,21 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.