Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150628
Назва: Про деякі особливості використання пірофілітових сланців Овруцької серії у давньоруський час
Автори: Нікітенко, І. С.
Гарбуз, Н. О.
Ключові слова: овручская серия Украинского щита;овруцька серія Українського щита;пирофиллитовые сланцы;пірофілітові сланці
Дата публікації: 2015
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Нікітенко І. С. Про деякі особливості використання пірофілітових сланців Овруцької серії у давньоруський час / І. С. Нікітенко, Н. О. Гарбуз // Форум гірників - 2015 : матеріали міжнар. конф., 30 вересня - 3 жовтня 2015 р. - Дніпропетровськ : НГУ, 2015. - Т. 3. – С. 76-80.
Короткий огляд (реферат): На основі петрографічного аналізу сировини архітектурних елементів та прясел давньоруського часу робляться висновки про особливості використання різних відмін пірофілітових сланців овруцької серії, що видобувалися поблизу м. Овруч за часів Київської Русі. Встановлюються петрографічні відмінності між сланцями, що застосовувались у будівництві та для виробництва дрібних виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150628
Розташовується у зібраннях:ТОМ 3.Геологія. Рудникова аерологія та безпека праці. Проблеми та перспективи вдосконалення гірничого обладнання. Автоматизація у гірництві. Технології економічного і безпечного використання електроенергії. Екологічні і правові проблеми техногенно навантажених регіонів. Економіка і управління у гірничій промисловості.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76-80.pdf751,34 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.