Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150664
Назва: Вибір параметрів гумової футерівки барабанних млинів
Автори: Калганков, Є. В.
Ключові слова: барабанная мельница;барабанний млин;резиновая футеровка;гумова футерівка
Дата публікації: 2015
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Калганков Є. В. Вибір параметрів гумової футерівки барабанних млинів / Є. В. Калганков // Форум гірників - 2015 : матеріали міжнар. конф., 30 вересня - 3 жовтня 2015 р. - Дніпропетровськ : НГУ, 2015. - Т. 3. – С. 141-147.
Короткий огляд (реферат): Встановлено вихідні данні для проектування та функції, які повинна виконувати футерівка. Проведена порівняльна оцінка роботи металевої та гумової футерівки вказує на суттєві переваги останньої та дала можливість визначити чинники, що суттєво впливають на вибір параметрів футерівки, а саме ударні навантаження. Розглянуто модель передачі ударних навантажень в системі "Кульове завантаження-порода". Також в роботі обґрунтовано тип футерівки, геометричні параметри та її профіль. Наведено рекомендації щодо її проектування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150664
Розташовується у зібраннях:ТОМ 3.Геологія. Рудникова аерологія та безпека праці. Проблеми та перспективи вдосконалення гірничого обладнання. Автоматизація у гірництві. Технології економічного і безпечного використання електроенергії. Екологічні і правові проблеми техногенно навантажених регіонів. Економіка і управління у гірничій промисловості.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141-147.pdf732,72 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.