Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150772
Назва: Інвентаризація та облік відходів
Автори: Борисовська, О. О.
Ключові слова: інвентаризація відходів;облік відходів;инвентаризация отходов;учет отходов
Дата публікації: 2017
Видавництво: Літограф
Бібліографічний опис: Борисовська О. О. Інвентаризація та облік відходів : навч. посібник / О. О. Борисовська. - Дніпро : Літограф, 2017. – 168 с.
Короткий огляд (реферат): Викладені основні відомості про систему державного обліку відходів в Україні. Розглянуто модель системи керування відходами на підприємстві. Приділено увагу обов’язкам суб’єктів господарювання щодо поводження з відходами. Проаналізовано процедуру виявлення та ідентифікації відходів. Досліджені стадії інвентаризації відходів (підготовчу, основну, заключну, а також стадію реєстрації даних інвентаризації). Розглянуто процедуру паспортизації відходів та місць видалення відходів; нормування утворення відходів; постановка на облік об'єктів утворення відходів; отримання дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами. Викладені основні вимоги щодо ведення первинного обліку та поточного контролю відходів на підприємстві. Навчальний посібник стане в пригоді студентам-екологам при вивченні відповідних дисциплін, а також спеціалістам у галузі поводження з відходами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150772
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технолгій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борисовська_уч. F5.pdf2,97 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.