Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150864
Назва: Методичні рекомендації до виконання практичної роботи на тему «Ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки» з дисципліни «Екологічна та техногенна безпека» для студентів спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища»
Автори: Борисовська, О. О.
Федотов, В. В.
Ключові слова: об’єкти підвищеної небезпеки;объекты повышенной безопасности;ідентифікація об’єктів;идентификация объектов
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Борисовська О. О. Методичні рекомендації до виконання практичної роботи на тему «Ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки» з дисципліни «Екологічна та техногенна безпека» для студентів спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» / О. О. Борисовська, В. В. Федотов. – Дніпро : Національний гірничий університет, 2017. – 36 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до виконання практичної роботи тему «Ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки» з дисципліни «Екологічна та техногенна безпека» для студентів спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150864
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка ЕТБ - Ідентифікація обєктів підвищеної небезпеки.pdf1,01 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.