Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150881
Назва: Соціально-психологічні особливості вивчення психофізичного стану особистості у процесі професійного відбору
Автори: Кириченко, В. В.
Ключові слова: соціально-психологічні особливості;психофізичний стан;формування здорової особистості;социально-психологические особенности;психофизическое состояние;формирование здоровый личности
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Кириченко В. В. Соціально-психологічні особливості вивчення психофізичного стану особистості у процесі професійного відбору / В. В. Кириченко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 157-159.
Короткий огляд (реферат): Зміна соціальної ситуації розвитку, яка позначилась на не лише на процесах соціально-економічних розвитку (власне відчуття різниці між «сьогодні» та «вчора», наприклад між капіталізмом та соціалізмом, формується за рахунок порівняння та виявлення відмінностей економічних систем), призвела до зміни ставлення пересічних громадян до категорії «здоров’я» як індикатора психофункціонального стану особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150881
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
157-159.pdf191,47 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.