Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150939
Назва: | Екологічні проблеми харчування людини |
Автори: | Малярчук, А. В. Болгова, С. Г. |
Ключові слова: | раціональне харчування;екологічна проблема;природне харчування;процес життєдіяльності;рациональное питание;экологическая проблема;процесс жизнедеятельности;естественное питание;; |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Малярчук А. В. Екологічні проблеми харчування людини / А. В. Малярчук, С. Г. Болгова // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 220-222. |
Короткий огляд (реферат): | Раціональна організація харчування людини є однією з найважливіших умов, які визначають її стан здоров’я, тривалість життя, працездатність. За своєю суттю раціональне харчування полягає у забезпеченні в організмі балансу енергії – рівноваги між енергією, що надходить з харчуванням, і енергією, яку людина витрачає у процесі життєдіяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150939 |
Розташовується у зібраннях: | Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
220-222.pdf | 232,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.