Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150939
Назва: Екологічні проблеми харчування людини
Автори: Малярчук, А. В.
Болгова, С. Г.
Ключові слова: раціональне харчування;екологічна проблема;природне харчування;процес життєдіяльності;рациональное питание;экологическая проблема;процесс жизнедеятельности;естественное питание;;
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Малярчук А. В. Екологічні проблеми харчування людини / А. В. Малярчук, С. Г. Болгова // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 220-222.
Короткий огляд (реферат): Раціональна організація харчування людини є однією з найважливіших умов, які визначають її стан здоров’я, тривалість життя, працездатність. За своєю суттю раціональне харчування полягає у забезпеченні в організмі балансу енергії – рівноваги між енергією, що надходить з харчуванням, і енергією, яку людина витрачає у процесі життєдіяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150939
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
220-222.pdf232,53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.