Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150941
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олишевский, И. Г. | |
dc.contributor.author | Юрченко, А. А. | |
dc.date.accessioned | 2018-01-22T09:24:58Z | |
dc.date.available | 2018-01-22T09:24:58Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Олишевский И. Г. Изучение влияния продуктов питания на здоровье студенческой молодежи / И. Г. Олишевский, А. А. Юрченко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 224-226. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150941 | |
dc.description.abstract | Одним из важнейших показателей качества жизни человека является питание. Правильное питание настолько важно, что определяет состояние здоровья человека, его настроение и способность выполнять социальные функции . В современном разнообразии продуктов питания существенное место занимают молочные продукты. С каждым годом все большее количество производителей предлагает нам новый вид молочной продукции – питьевые йогурты, которые широко применяются в детском и диетическом питании и рекламируются как полезные продукты. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.subject | продукт питания | ru_RU |
dc.subject | здоровье студенческой молодежи | ru_RU |
dc.subject | питьевой йогурт | ru_RU |
dc.subject | продукт харчування | |
dc.subject | здоров’я студентської молоді | |
dc.subject | питний йогурт | |
dc.title | Изучение влияния продуктов питания на здоровье студенческой молодежи | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
224-226.pdf | 196,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.