Кафедра програмного забезпечення комп’ютерних систем : [30] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 30 з 30
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Хмура_ОА.pdf.jpg1-бер-2018Обґрунтування ефективності моніторингу гірничих комплексів на основі нейронних мережХмура, О. А.
Стадніченко_ІО.PDF.jpg1-бер-2018Обґрунтування програмного забезпечення структурно-параметричної ідентифікації для АСУ процесом крупного дроблення рудСтадніченко, І. О.
Сорокін_МІ.pdf.jpg1-бер-2018Дослiдження ефективностi конвертора растрової графiки у векторну з використанням генетичного аглоритмуСорокін, М. І.
Поштак_РВ.pdf.jpg1-бер-2018Дослідження ефективності методів контролю якості додатків з мікросервісною архітектуроюПоштак, Р. В.
Крюков_ДС.pdf.jpg1-бер-2018Дослідження методів динамічної генерації веб-сайтів на основі мови програмування RubyКрюков, Д. С.
Козир_АВ.pdf.jpg1-бер-2018Дослідження механізмів управління ресурсами в операційних системах Android та iOS для розробки мобільних додатківКозир, А. В.
Козаков_АО.pdf.jpg1-бер-2018Дослідження ефективності обробки великих об’ємів даних на прикладі використання хмарного та виділеного серверів у мобільному додаткуКозаков, А. О.
Клімов_ДГ.pdf.jpg1-бер-2018Удосконалення методики побудови автоматизованої торгової системи з використанням патернів «Price Action»Клімов, Д. Г.
Івашко_ВР.pdf.jpg1-бер-2018Обґрунтування методу імітаційного логіко-математичного моделювання для пошуку маршрутиів евакуації людей з шахти і маршрутів руху рятувальниківІвашко, В.Р.
Барвиненко_ДМ.pdf.jpg1-бер-2018Дослідження ефективності використання мов програмування орієнтованих на web в залежності від вирішуваної задачі-
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 30 з 30