Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151086
Назва: | Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей |
Автори: | Чабаненко, М. В. |
Ключові слова: | розробка технології;разработка технологии;оздоровча м’ясо-овочева страва;оздоровительное мясо-овощное блюдо;асортимент водоростей;ассортимент водорослей |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Чабаненко М. В. Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей / М. В. Чабаненко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 263-265. |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день стан української екології викликає занепокоєння. Причин цьому дуже багато, але особливо треба виділити інтенсивний ріст автомобільного транспорту, проблеми з утилізацією відходів та нейтралізацією викидів промислових підприємств, а також наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. До цих чинників приєднується ще й незбалансоване та одноманітне харчування багатьох українців. Все це призводить до виникнення дефіцитних станів в організмі. Особливо відмічається збільшення кількості йоддефіцитних захворювань серед населення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151086 |
Розташовується у зібраннях: | Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
263-265.pdf | 189,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.