Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151134
Назва: Проектування засобів індивідуального захисту працюючих
Автори: Голінько, В. І.
Третякова, Л. Д.
Чеберячко, С. І.
Ключові слова: засоби індивідуального захисту;средства индивидуальной защиты;защитная одежда;захисний одяг;условия труда;умови праці
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Голінько В. І. Проектування засобів індивідуального захисту працюючих : навч. посіб. / В. І.Голінько, Л. Д.Третякова, С. І.Чеберячко ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Нац. гірн. ун-т". - Дніпро : НГУ, 2017. - 181 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто умови праці в різних галузях промисловості України, визначено основні шкідливі виробничі чинники та вимоги до засобів індивідуального захисту працюючих. Наведено сучасні підходи щодо проектування захисного одягу, засобів індивідуального захисту рук, ніг, голови, органів дихання, що базуються на результатах математичного моделювання та оптимізації параметрів засобів індивідуального захисту.
Посібник відповідає програмі дисципліни «Проектування засобів колективного та індивідуального захисту працюючих» і призначений для аспірантів та магістрів, які навчаються за спеціальністю 263 Цивільна безпека, а також може стати у пригоді студентам і викладачам вузів, науковим співробітникам та інженерно-технічним працівникам підприємств при виборі та використанні засобів індивідуального захисту працюючих.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151134
Розташовується у зібраннях:РВВ-2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CD955.pdf5,99 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.