Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151147
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоженко, К. О.-
dc.contributor.authorБогданов, В. К.-
dc.date.accessioned2018-02-01T13:21:12Z-
dc.date.available2018-02-01T13:21:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБоженко К. О. Здоровый способ жизни: здоровое питание / К. О. Боженко, В. К. Богданов // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 291-294.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151147-
dc.description.abstractВ последние годы благодаря возрастающей технологизации и автоматизации многих производственных процессов уменьшилась доля физической работы, соответственно снизился расход энергии. Это привело к тому, что энергетическая ценность пищи превышает энергозатраты. В связи с этим резко увеличилось число людей, страдающих ожирением и связанными с ним хроническими неинфекционными заболеваниями.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectздоровый способ жизниru_RU
dc.subjectздоровий спосіб життяru_RU
dc.subjectздоровое питаниеru_RU
dc.subjectздорове харчуванняru_RU
dc.subjectгармоническое развитие личностиru_RU
dc.subjectгармонійний розвиток особистостіru_RU
dc.titleЗдоровый способ жизни: здоровое питаниеru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
291-294.pdf205 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.