Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151203
Назва: Урбанізація та здоровий спосіб життя: проблеми та перспективи
Автори: Бондаренко, В. М.
Матійко, О. О.
Ключові слова: урбанізація;урбанизация;здоровий спосіб життя;здоровый способ жизни
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: В. М. Бондаренко Урбанізація та здоровий спосіб життя: проблеми та перспективи / В. М. Бондаренко, О. О. Матійко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 322-325.
Короткий огляд (реферат): Наш час характеризується бурхливим розвитком великих міст. Урбанізація супроводжується не тільки позитивними змінами в житті людей, але й негативними, зокрема забрудненням навколишнього середовища, перенаселенням територій, збільшенням негативних суспільних явищ. Проблем – протиріччя між ростом міст, з одного боку, і прагненням зберегти живу природу в міських і приміських територіях. Це створює численні проблеми для здоров`я, пов`язані з водою, навколишнім середовищем, інфекційними хворобами. Враховуючи багатогранність процесу урбанізації, важливо дослідити такі аспекти міського розвитку: економічні, соціальні, екологічні, культурні, демографічні та їх вплив на здоров’я людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151203
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
322-325.pdf197,64 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.