Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151232
Назва: Методи прийняття управлінських рішень в економіці
Автори: Пістунов, І. М.
Турчанінова, І. Ю.
Антонюк, О. П.
Ключові слова: Методи математичного програмування, Open Office, прогнозування економічних процесів, методи імітаційного моделювання при вирішенні задач прийняття рішень.
Дата публікації: 2008
Видавництво: ДВНЗ "НГУ"
Бібліографічний опис: Пістунов І. М., Турчанінова І. Ю., Антонюк О. П. Методи прийняття управлінських рішень в економіц і: навч. посібник / І. М. Пістунов, І. Ю. Турчанінова, О. П. Антонюк. – Дніпропетровськ: Національний гірничий університет, 2008. – 120 с. (Електронне видання)
Короткий огляд (реферат): Подано теорію експертних оцінок, методи математичного програмування, прийоми прогнозування економічних процесів, методи імітаційного моделювання при вирішенні задач прийняття рішень. Посібник містить приклади вирішення задач із застосування пакету Open Office вільного програмного забезпечення. В посібнику подано завдання для самостійного вирішення, тому він може слугувати і як посібник для практичних чи лабораторних занять із застосуванням комп’ютерної техніки. Призначено для студентів вищих учбових закладів і може бути корисним для економістів, плановиків, менеджерів та маркетологів. Посібнику базується на літературних джерелах вітчизняних та за-рубіжних авторів та на досвіді викладання дисципліни „Економко-математичне моделювання та методи прийняття рішень” в Національному гірничому університеті.
Опис: Найхарактернішими проблемами раціонального вибору є проблеми, що виникають перед людьми, що працюють в різних адміністративних службах, при управлінні організаціями і сукупністю організацій. Будь-який співробітник адмі-ністративного апарату зобов'язаний бути раціональним хоча б для того, щоб мати нагоду пояснити іншим логічні підстави свого вибору. Проблеми раціонального вибору в унікальних ситуаціях, характерних для адміністративної діяльності (вибір плану капіталовкладень, вибір проектів проведення наукових досліджень і розробок, вибір плану виробництва виробів, вибір перспективного плану розвитку підприємства і ін.) завжди цікавили багато фахівців і дослідників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151232
Розташовується у зібраннях:Кафедра електронної економіки та економічної кибернетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pistunov_MPR.pdf1,21 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.