Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151272
Назва: Обґрунтування використання резинових поверхонь для розсіювання при підготовці машинних класів на ЦЗФ «Павлоградська»
Інші назви: Substantiation of using rubber surfaces for screening in the preparation of machine size classes at Pavlograd Central Processing Plant
Автори: Нікутов, Родіон Артемович
Ключові слова: грохочення;грохот;зольність;вологість;гумові просіюючі поверхні;вугілля;машинний клас
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Нікутов Р.А. Обґрунтування використання гумових просіюючих поверхонь при підготовці машинних класів на ЦЗФ «Павлоградська» : дипломна робота магістра. - Дніпро, 2018. - 51 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є фізико-технологічні залежності процесу грохочення на гумових просіюючих поверхнях. Метою дипломної роботи є складання рекомендації щодо підвищення ефективності використання сит при підготовці машинних класів, за рахунок застосування гумових просіюючих поверхонь. У технологічному розділі показана можливість поліпшення якості концентрату, зокрема - зменшення зольності на 1,36%, з 22,59% до 21,23% і вологості на 0,84%, з 14,5% до 13,66%, за рахунок застосування гумових просеивающих поверхонь. В економічному розділі визначено економічний ефект і термін окупності витрат на модернізацію технологічного процесу, в разі внесення запропонованих змін. У розділі "Охорона праці" розроблено заходи з техніки безпеки для безпечної експлуатації обладнання на виробництві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151272
Розташовується у зібраннях:Кафедра технологічного інжинірингу переробки матеріалів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Никутов_(укр)_(2).PDF1,47 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.