Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151277
Назва: Скорочення термінів будівництва об’єктів на посилених з використанням джет-технології піщаних основ
Інші назви: Reducing a Period of Building Construction on Sand Bases Reinforced Using Jet Technology
Автори: Волобуєв, Максим
Ключові слова: джет-технологія;грунтоцемент;будівництво;джет-технология;грунтоцемент;строительство
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Волобуєв М.С. Скорочення термінів будівництва об’єктів на посилених з використанням джет-технології піщаних основ : дипломна робота магістра . - Дніпро, 2018.
Короткий огляд (реферат): Метою магістерської роботи є розробка методики розрахунку, що дозволяє виконати прогноз властивостей виготовлених з використанням струменевої цементації ґрунтоцементних елементів протягом часу від мо-менту їх виготовлення до прикладання до них навантаження. Визначено місце джет технології в ряду методів перетворення буді-вельних властивостей грунтів, а також використання джет технологій в сві-товій практиці. Лабораторними дослідженнями визначені міцнісні та деформаційні властивості грунтоцементу в процессі твердіння. Визначена залежність міцності грунтоцементних елементів від часу твердіння, за залежність зогального модуля деформації від часу. Проаналізовані результати випробування досліджених штампів ви-конаних білоруськими дослідниками проф. Бойко, аспірантом Раєд. Розроблена методика розрахунку посиленних за допомогою джет технології основ на інтервалі часу від моменту виготовлення до набору проектної міцності. Проведено порівняння розрахованих осадок штампів за моєю методикою та їх натурними показниками. Перевірена рекомендована методика розрахунку, посилених з вико-ристанням джет технології, основ на адекватність експерименту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151277
Розташовується у зібраннях:Кафедра будівництва, геотехніки і геомеханіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волобуєв М.С.pdf4,94 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.