Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151281
Назва: Дослідження особливостей сумісної роботи буроінєкційних паль з основою
Інші назви: Research of Specific Features for Joint Operation of Injection Bore Piles
Автори: Мудрак, Ксенія
Ключові слова: фундамент;грунт;палі;фундамент;почва;сваи
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Мудрак К.А. Дослідження особливостей сумісної роботи буроінєкційних паль з основою : дипломна робота магістра . - Дніпро, 2018.
Короткий огляд (реферат): Об'єктом дослідження є буроін'єкційні палі. Предметом дослідження є механізми моделі взаємодії буроін'єкційних паль с ґрунтом основи. Мета роботи полягає у аналізі основних закономірностей взаємодії буроін’єкційних паль з основою шляхом побудови моделі кінцевих елементів. Методика дослідження полягала в зіставленні результатів розрахунку за наявними методиками з даними існуючих проектних рішень посилених фундаментів в різних умовах. Наукова новизна роботи полягає у встановленні закономірностей взаємодії фундаменту, з ґрунтовим масивом в залежності від лінійних розмірів, характеру нашарування ґрунтів, їх фізико-механічних властивостей та інших чинників. Практичне значення роботи полягає в встановлені важливих закономірностей спільної роботи системи існуючого фундаменту, паль і ґрунту основи, що дозволяє оцінити частку навантаження, передану на палі, прийняти науково обґрунтоване рішення з використання буроін’єкційних паль.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151281
Розташовується у зібраннях:Кафедра будівництва, геотехніки і геомеханіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мудрак К.А.pdf1,36 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.