Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151296
Назва: Аналіз сучасного ринку цивільного будівництва та тенденції його технологічного розвитку
Інші назви: Analysis of Modern Civil Engineering Market and Trends of Its Technological Development
Автори: Панченко, Віталій
Ключові слова: будівництво;ІТ-технології;спільний розвиток;строительство;ИТ-технологии;совместное развитие
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Панченко В.В. Аналіз сучасного ринку цивільного будівництва та тенденції його технологічного розвитку : дипломна робота магістра . - Дніпро, 2018.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: дослідження впливу спільної діяльності двох галузей «Будівництво» і «IТ». Завдання: 1. Виконати дослідницький аналіз будівельних компаній світового, регіонального та місцевого рівня щодо можливості технологічної інтеграції. 2. Розробити показник, який дозволить оцінити привабливість та спроможність регіону до технологічної інтеграції. Об’єктом дослідження є спільний розвиток двох галузей «Будівництво» і «IТ». Предметом дослідження є розвиток нового напряму дослідження, який буде знаходитися на перехресті двох галузей та появи нових спільних галузевих термінів. Методи дослідження 1. Статистичний. В основу, якого увійшло збирання, обробка та аналіз матеріалу по заданій тематиці. 2. Аналітичний. Отримано оцінку привабливості та спроможності регіонів до технологічної інтеграції. Наукова новизна 1. Вперше йде мова про виокремлення спільного розвитку двох напрямів «Будівництво» і «IТ» в новітній напрямок наукової діяльності, який знаходиться на перехресті двох галузевих напрямів. 2. Виведено новий коефіцієнт КІТ - коефіцієнт інтеграції технологій та теорію його розрахунку. Практичне значення З об’єктивної сторони можна стверджувати про безцінну користь та початок нової епохи для нових досліджень у напрямку інтеграцій технологій в будівництві. Питання досить актуальне, яке може зацікавити різни ланки еліти галузі і привернути увагу науковців, інженерів, засновників корпорацій, управлінців тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151296
Розташовується у зібраннях:Кафедра будівництва, геотехніки і геомеханіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панченко В.В..pdf4,91 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.