Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151314
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисицька, С. М.
dc.contributor.authorВоскобойникова, В. Є.
dc.date.accessioned2018-02-13T13:10:03Z
dc.date.available2018-02-13T13:10:03Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationЛисицька С. М. Оцінка вмісту у ґрунті хімічних елементів, які формують якість продукції АПК / С. М. Лисицька, В. Є. Воскобойникова // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 351-353.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151314
dc.description.abstractСучасне рослинництво неможливе без регулювання кількості поживних хімічних речовин, що надходять у трофічних ланцюгах до культурних рослин. Нормальний розвиток рослинних організмів потребує наявності як макроелементів (С, О, Н, N, P, K, Ca, Mg, S, Fe), так і мікроелементів (Mn, Cu, B, Co, Zn, Mo, J) [1]. Вищеназвані хімічні елементи мають між собою тісний взаємний зв’язок.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectхімічний елементru_RU
dc.subjectхимический элементru_RU
dc.subjectжиттєдіяльность рослинru_RU
dc.subjectжизнедеятельность растенийru_RU
dc.subjectскладний біохімічний процесru_RU
dc.subjectсложный биохимический процессru_RU
dc.titleОцінка вмісту у ґрунті хімічних елементів, які формують якість продукції АПКru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
351-353.pdf193,51 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.