Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151496
Назва: Відкриті гірничі роботи: терміни та їх визначення
Автори: Дриженко, А. Ю.

Шустов, О. О.
Ключові слова: Гірнича справа, відкриті гірничі роботи, родовища корисних копалин, виробки розкриття, системи розробки, способи механізації, організації і планування гірничих робіт
Дата публікації: 2010
Видавництво: Національний гірничий університет
Бібліографічний опис: Дриженко А.Ю. Відкриті гірничі роботи: терміни та їх визначення: навч. пос. / А.Ю. Дриженко, О.О. Шустов; М-во освіти і науки України, Нац. гірн. ун-т, 2010.-167 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику наведено поняття і терміни відкритих гірничих робіт, що базуються на виконанні окремих процесів і основних операцій для видобування різноманітних корисних копалин із застосуванням потужних машин, механізмів і агрегатів та запровадженням сучасних технологій, методів організації і керування виробництвом. Посібник містить понад 1500 термінів українською і російською мовами та додаткову табличну інформацію щодо технології відкритих гірничих робіт.
Опис: Посібник призначено для студентів і викладачів навчальних закладів гірничого профілю, а також для проектувальників та інженерно-технічних працівників гірничовидобувних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151496
ISBN: 978-966-350-210-6
Розташовується у зібраннях:РВВ-2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.