Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСерафимова, Л. И.
dc.date.accessioned2018-03-05T09:54:30Z
dc.date.available2018-03-05T09:54:30Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationСерафимова Л. И. Исследование свойств реагентов-вспенивателей / Л. И. Серафимова // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2015. – Вип. 60(101). – С. 101-109ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151519
dc.description.abstractВ залежності від необхідної якості пінного продукту слід підбирати спінювачі, що за-безпечують піну певної якості. Найбільшою піноутворюючою здатністю володіють спіню-вачі ОПСБ і серії Т. Подальші дослідження можуть бути спрямовані на вивчення таких важливих харак-теристик пен, як структурно-механічні характеристики.ru_RU
dc.description.abstractВ зависимости от необходимого качества пенного продукта следует подбирать вспе-ниватели, обеспечивающие пену определенного качества. Наибольшей пенообразующей спо-собностью обладают вспениватели ОПСБ и серии Т. Дальнейшие исследования могут быть направлены на изучение таких важных харак-теристик пен, как структурно-механические характеристики.ru_RU
dc.description.abstractDepending on the required quality of the foam product, you should pick up a blowing agent, providing the foam of a certain quality. The highest foaming capacity have agents of PDNA and se-ries T. Further research can be focused on the study of such important characteristics of the pen, as the structural and mechanical characteristics.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectреагенты-вспенивателиru_RU
dc.subjectпенообразующая способностьru_RU
dc.subjectструктурно-механические характеристики пенru_RU
dc.titleИсследование свойств реагентов-вспенивателейru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.7ru_RU
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2015 рік, №60(101)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf1,54 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.