Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151548
Назва: О кинетике измельчения отдельных фракций в смеси
Автори: Пилов, П. И.
Прядко, Н. С.
Терновая, Е. В.
Ключові слова: кинетика измельчения;измельчение шамота;лабораторная струйная установка
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Пилов П. И. О кинетике измельчения отдельных фракций в смеси / П. И. Пилов, Н. С. Прядко, Е. В. Терновая // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2014. – Вип. 57(98). – С. 101-106
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз кінетики подрібнення шамоту в лабораторній струменовій установ-ці. Результати порівнювалися з кінетикою подрібнення вузьких фракцій того ж матеріалу. Дослідження закономірностей спільного подрібнення фракцій показали незалежність кіне-тики їх подрібнення від наявності інших фракцій суміші і збереження характеру подрібнення, спостережуваного при роздільному подрібненні кожної фракції.
Проведен анализ кинетики измельчения шамота в лабораторной струйной установке. Результаты сравнивались с кинетикой измельчения узких фракций того же материала. Ис-следования закономерностей совместного измельчения фракций показали независимость ки-нетики их измельчения от наличия других фракций в смеси и сохранения характера измель-чения, наблюдаемого при раздельном измельчении каждой фракции.
The analysis of the kinetics of grinding of the clay in the laboratory jet installation. The results were compared with the kinetics of grinding narrow fractions of the same material. Studies of pat-terns of joint grinding fractions showed the independence of the kinetics of grinding from the other fractions in the mixture and save the nature of the grinding observed in separate grinding of each fraction.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151548
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2014 рік, №57(98)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf146,11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.