Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151601
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрядко, Н. С.
dc.contributor.authorМузыка, Л. В.
dc.date.accessioned2018-03-12T17:59:49Z
dc.date.available2018-03-12T17:59:49Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationПрядко Н. С. Контроль и управление процессами измельчения в измельчительных установках / Н. С. Прядко, Л. В. Музыка // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2014. – Вип. 58(99)-59(100). – С. 195-200ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151601
dc.description.abstractРозглянуто способи керування процесами подрібнення в барабанних та струминних млинах. Показано переваги та недоліки різних підходів до керування завантаженням млиннів та контролю якістю подрібненного продукту. Запропоновано сучасні шляхи керування млином на основі акустичного моніторингу процесу подрібнення.ru_RU
dc.description.abstractРассмотрены способы управления процессами измельчения в барабанных и струйных мельницах. Показаны преимущества и недостатки различных подходов к управлению загрузкой мельниц и контроля качества измельченного продукта. Предложены современные пути управления мельницей на основе акустического мониторинга процесса измельчения.ru_RU
dc.description.abstractThe management ways of crushing processes in tumbling and jet mills are considered. Ad-vantages and lacks of various approaches to mill loading and crushed product quality control are shown. Some modern ways of mill management are offered on the basis of acoustic monitoring of grinding process.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectуправление процессами измельченияru_RU
dc.subjectизмельчительная установкаru_RU
dc.subjectуправление загрузкой мельницru_RU
dc.titleКонтроль и управление процессами измельчения в измельчительных установкахru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.73ru_RU
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2014 рік, №58(99)-59(100)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26.pdf225,21 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.